Diensten styling

Waar kunnen we je mee helpen?

The Prephouse is er voor het verzorgen van styling voor elke gelegenheid, niets is te gek! Wij zijn gespecialiseerd in pop-up settingen en bieden unieke en luxe concepten. Al onze preps verzorgen wij vol passie en met veel liefde. The Prephouse biedt verschillende diensten aan. Wij denken graag met je mee, dus ben je op zoek naar iets wat hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op!

01.

Pop-up MAJLIS

The Prephouse is gespecialiseerd in de magie van de Arabische sferen. Wij verzorgen een pop-up Majlis, ook wel een Arabische zitplaats genoemd, geheel in unieke stijl. Wij zetten een warm en magisch gevoel neer met onze styling. Aan alle details wordt gedacht tijdens het creëren van deze Majlis, geen hoekje slaan wij over. Je kunt kiezen voor een complete Majlis, inclusief servies en tafeldecoratie, zo wordt het een onvergetelijke Arabische ervaring! Deze pop-up is geschikt voor elke gelegenheid: de iftar, diners of verjaardagen kunnen wij omtoveren tot Majlis pop-up! Meer informatie? Neem contact op via ons contactformulier!

 

02.

Pop-up high tea

The Prephouse helpt je graag met het verzorgen van een sfeervolle, gezellige en thematische high tea. Heb je iets te vieren? Voor een babyshower, vrijgezellenfeest, Moederdag of gewoon omdat het kan? Wij komen graag langs! Je kunt kiezen voor deze pop-up High Tea, waar wij je woonkamer, keuken of tuin omtoveren tot een ware belevenis. Liever op een externe locatie, zoals een hotelkamer of feestzaal? The Prephouse staat op iedere gewenste locatie voor je klaar. Geniet vervolgens van heerlijke hapjes en soorten thee en je hoeft nergens meer naar om te kijken! Meer informatie? Neem contact op via ons contactformulier!

03.

gEHELE STYLING

Liever alles in een keer uit handen geven? The Prephouse verzorgt naast losse diensten ook de gehele styling voor je feestelijke gelegenheid. Van verjaardagen, babyshowers, gender reveals tot romantische diners, Valentijns dates en bruidssuites, wij regelen het voor je!  We denken samen met je mee over alle mogelijkheden en creëren met elkaar een mooi gestylede omgeving, helemaal ingericht naar wens. Van de eerste ideeën tot aan het moment suprême blijven we alles bespreken en overleggen.  Wij zorgen ervoor dat je een uniek moment zal beleven. Meer informatie? Neem contact op via ons contactformulier!