styluing

Bekijk ons werk

Impressie

Nieuwsgierig wie je al voor gingen? Wij hebben al verschillende mensen enorm blij mogen maken met onze magische styling. Neem een kijkje in ons archief:

Nog meer mooie plaatjes zien? Volg ons op instagram!

Pop up high tea

The Prephouse helpt je graag met het verzorgen van een sfeervolle, gezellige en thematische high tea. Heb je iets te vieren? Voor een babyshower, vrijgezellenfeest, Moederdag of gewoon omdat het kan? Wij komen graag langs! Je kunt kiezen voor deze pop-up High Tea, waar wij je woonkamer, keuken of tuin omtoveren tot een ware belevenis. Liever op een externe locatie, zoals een hotelkamer of feestzaal? The Prephouse staat op iedere gewenste locatie voor je klaar. Geniet vervolgens van heerlijke hapjes en soorten thee en je hoeft nergens meer naar om te kijken! Meer informatie? Neem contact op via ons contactformulier!

Pop up majlis

The Prephouse is gespecialiseerd in de magie van de Arabische sferen. Wij verzorgen een pop-up Majlis, ook wel een Arabische zitplaats genoemd, geheel in unieke stijl. Wij zetten een warm en magisch gevoel neer met onze styling. Aan alle details wordt gedacht tijdens het creëren van deze Majlis, geen hoekje slaan wij over. Je kunt kiezen voor een complete Majlis, inclusief servies en tafeldecoratie, zo wordt het een onvergetelijke Arabische ervaring! Deze pop-up is geschikt voor elke gelegenheid: de iftar, diners of verjaardagen kunnen wij omtoveren tot Majlis pop-up! Meer informatie? Neem contact op via ons contactformulier!